Ondek ons gamma

Matrassen

Meer dan zomaar een matras!

Uw slaapcomfort

Uw matras vormt het eerste contact tussen u en uw bed, en is dus een belangrijke schakel in uw slaapcomfort. Elke persoon heeft een unieke lichaamsbouw en heeft op alle vlakken de juiste ondersteuning nodig. Daarom vindt u bij PuurSlaapconcept een ruim assortiment matrassen die op de juiste manier uw lichaam op alle punten ondersteuning bieden.

Bij PuurSlaapconcept nemen we dan ook de tijd om via een persoonlijke analyse na te gaan welk matrastype het beste bij uw profiel en ook uw budget past.

Een weloverwogen gamma

Specialiteit: PuurSlaapconcept is, naast de ergonomische en drukverlagende matrassen van het door fysiotherapeuten aangeprezen M line, gespecialiseerd in meerdere rassen van matrassen. Ze hebben meerdere zaken gemeen, waaronder hun degelijkheid en actief ondersteunend vermogen.

Bij de zoektocht naar uw ideale matras houden we steeds rekening met uw eventuele (rug)klachten, lighoudingen, transpiratie, eerder te warm of net te koud in bed, allergieën, budget,…

U wenst enkel uw matras te vervangen? Dan is het zeker belangrijk om te weten op welk type bedbodem deze komt te liggen. Lattenbodem, boxspring, spiraalveren "ressorts" of iets anders.

De combinatie juiste matras en bedbodem is een belangrijke sleutel tot een goede nachtrust.

Enkele van onze duurzame, ergonomische droommatrassen in de kijker, ontdek er meer in onze Feelroom!

Comfort Clima gel

Comfort Climamind

SANA FRESH MICROPOCKET & COOL DOWNTECHNOLOGIE, drukverlagende ondersteuning en perfect slaapklimaat.

cooling downDe Hi Tech Cooling Down matrashoes voorkomt temperatuurschommelingen en voert overtollige warmte af. Hiermee wordt vermeden dat er een broeierig en zweterig gevoel onder het lichaam ontstaat. Daalt de temperatuur echter, dan wordt er terug warmte afgegeven waardoor het slaapoppervlak aangenaam blijft aanvoelen. De hoes is bovendien afritsbaar, wasbaar en geschikt voor allergische slapers.

CLIMA GEL of CLIMA VISCO De SanaFresh Multipocket ergomatras kent 2 mogelijke comfortlagen. De elastische drukverdelende Clima gel of het drukabsorberende Clima Visco. Beide uitvoeringen zijn temperatuurregulerend, passen zich uitstekend aan uw lichaamscontouren aan en zorgen voor een zeer aangenaam contact met de matras.

TWEE VENTILERENDE COMFORTLAGEN Onder de topcomfortlaag is er een tweede comfortlaag geplaatst. Deze bestaat uit een stevig ventilerend HR schuim en verdeelt de opwaartse druk van de ergonomische micropocketverenkern.

MICROPOCKETVERENKERN Stabiliteit en ergonomische ondersteuning. De micropocketverenkern is opgebouwd uit circa 602 veren per m² die elk individueel het lichaam ondersteunen.

OMKEERBAAR & ANDERS Soepel of iets steviger gevoel? SanaFresh micropocket matrassen zijn voorzien van twee verschillende ligvlakken, hierdoor combineert de matras twee verschillende comforten in één matras.

COMFORT OMRUILGARANTIE Slaap gerust! Blijkt uw matras na levering toch nog te zacht of stevig? De kern van uw SanaFreshmatras is tot 30 dagen na levering eenmalig omruilbaar naar een andere densiteit of hardheid. Meer info hierover in de winkel.

ZEN Duo Comfort Pocketverenmatras

2 verschillende comforten in 1 matras, dubbel zeker!

Het leven kan simpel zijn, uw welverdiende nachtrust ook.

ZEN is een Duo Comfort pocketverenmatras die 2 positieve zijden kent, en dit naargelang de behoeften of mood van de slaper.

De ene periode is anders dan de andere. Met de ZEN matras beschikt u over een dynamisch elastische zijde en over een drukverlagende relaxerende zijde. Don’t worry, sleep ZEN!

Voorzien van ons Comfort omruilgarantielabel!

  • Dubbel thermisch geharde pocketverenkern
  • Ca 330 pocket veren per m³
  • Drukverlagende ligzijde in BioVisco
  • Veerkrachtig ligvlak in ventilerend HR foam
  • Wasbare Adaptive Cover hoes, anti-allergisch

Verdi, 100% Hevea & Natuurlijk

Niet gevonden wat u zocht?
Kom langs in de Dorpshart 3 te Puurs
of bel ons 03/345.37.27.