Ondek ons gamma

Lattenbodems

U wenst uw bedbodem te vervangen?

Wij bieden u een ruim gamma vlakke of verstelbare bedbodems zoals:

  • Lattenbodems
  • Inbouwboxsprings
  • Boxsprings standalone
  • Multi Motion M Line

Lattenbodems van A tot Zzzzzz

Een lattenbodem of bedbodem is even belangrijk als de juiste matras. Kies deze in functie van het type matras, zo haalt u het maximale comfort en duurzaamheid uit uw matras. Enkele belangrijke punten: de stevigheid van het kader, het aantal latten op een lengte van 2 meter,…

Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in vlakke als verstelbare uitvoering, en worden steeds met grootste zorg vakkundig bij geplaatst.

Enkele voorbeelden, ontdek er meer in onze Feelroom!

Pure Ergonomie, Progress Plus

Een lichaam evolueert doorheen de jaren. De Progress Plus lattenbodem evolueert met u mee.

De latten uit glasvezel zijn zeer flexibel en kunnen over de gehele lengte van de bodem harder of zachter worden ingesteld.

Uw persoonlijke aanpassing aan lichaamsvorm en gewicht. De zones aan de hals, onderrug, knieën en voeten zijn in vijf standen in de hoogte regelbaar. Zo krijgt u meer of minder opwaartse ondersteuning waar nodig.

Stevig en duurzaam, Impulse

De lattenbodem Impulse biedt duurzame kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Het stevige beukenhouten frame vormt een stabiele basis voor 28 flexibele beukenhouten latten. De schouderzone is voorzien van soepele latten om de druk op de schouders te verminderen. De instelbare middenzone geeft deze lattenbodem een uitstekend en persoonlijk comfort.

Meer zien, voelen en weten? Kom gerust even langs in onze Feelroom!

U wenst er meer over te weten?
Kom gerust langs in de Dorpshart 3 te 2870 Puurs.