Ondek ons gamma

Boxsprings

Wat is een boxspring?

Een boxspring is, om het eenvoudig uit te drukken, een houten box of kader, met onderaan een bodem waarop een verenmatras ligt. Het verenbed kan bestaan uit aan elkaar gekoppelde Bonellveren of individueel steunende pocketveren met meerdere comfortzones. Hierop brengt men vervolgens een afdeklaag uit schuim aan en uiteindelijk krijgt het geheel een bekleding uit stof, lederlook,…

Op de boxspring plaatst men de matras waarop daadwerkelijk ligt. Doorgaans zijn dit binnenveringmatrassen, en uiteraard is ook hierin een ruim aanbod.

Prijsverschillen?

Wie op zoek gaat naar een boxspring zal al vlug merken dat de prijzen enorm kunnen variëren…

Dit heeft onder meer te maken met de samenstelling van het product:

  • Het materiaal waaruit de structuur van de box is opgebouwd.
  • Welke veren worden er in geplaatst? Individueel verende pocketveren, Bonellveren of soms zelfs geen veren maar een dikke laag schuim…
  • De afdeklaag en het type bekleding.
  • Het land van herkomst…

Bij PuurSlaapconcept plaatsen we duurzame boxsprings die zijn opgebouwd uit een massieve houten structuur, met daarin hoofdzakelijk individueel ondersteunende pocketveren in meerdere comfortzones. Deze zijn doorgaans in ons eigen land geproduceerd .

Personaliseer!

De afwerking van uw comfortabel droombed is persoonlijk. Smaken en kleuren verschillen nu eenmaal.

We nemen graag rustig de tijd om u te helpen bij het samenstellen van uw droomcomfort. Er is een ruime keuze aan hoofdborden, boxsprings, zowel vast als elektrisch verstelbaar. Strakke looks, tijdloos of eerder klassiek? We hebben het voor u!

Enkele voorbeelden, ontdek er veel meer in onze Show & Feelroom

Ontdek veel meer voorbeelden in onze show & feelroom

U wenst er meer over te weten?
Kom gerust langs in de Dorpshart 3 te 2870 Puurs.