Ondek ons gamma

Kreamat, als uw boxspringbed echt ergonomisch gezond moet zijn.

Gezond ergonomisch, duurzaam, functioneel en de looks.

Gezond ergonomisch

Iedere persoon is uniek en heeft dus ook een verschillende lichaamsbouw.

Wat we in het algemeen wel gemeen hebben is dat de schouders meer uitsteken dan de heupen. Bij de meeste slaapsystemen merken we dat de schouders of bovenrug minder wegzakken in de matras of het geheel. Hierdoor ontstaat net meer druk op deze lichaamsdelen en ligt de rug eerder gebogen, dit maakt ons meer vatbaar voor pijn in schouders, hals en rug.

Bij Kreamat zijn de boxsprings voorzien van een gepatenteerd, uitneembaar en aanpasbaar schouderdeel. Dit zorgt ervoor dat de matras net meer of minder in de boxspring gaat. Zo neemt de druk op schouder en hals af en komt de wervelkolom recht te liggen.

Duurzaam

Elk slaapsysteem van Kreamat wordt vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit. Het is tenslotte de bedoeling dat u vele jaren van ontspanning door uw Belgisch boxspringbed beleeft.

Functioneel

In het ruime gamma modellen houdt Kreamat ook rekening met het feit dat veel slaapkamers tegenwoordig eerder aan de krappe kant zijn, vandaar ook de compacte reeks met modellen zoals Penola, Detaflor en Sparta. U behoudt het maximale comfort en ligvlak, terwjl deze modellen minder volume innemen. Zo kan een boxspring van Kreamat in elke ruimte voor optimale rust zorgen.

Looks

Elk slaapsysteem van Kreamat is tot in de kleinste details en met de grootste zorg afgewerkt. Bovendien kunt u uw droomcomfort laten bekleden in meerdere types van bekleding en heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan kleuren. Ook is maatwerk mogelijk.

Wij helpen u dan ook met veel plezier om uw ideale ergonomisch gezonde droombed samen te stellen.

compact, uiterst degelijk en looks

U wenst er meer over te weten?
Kom gerust langs in de Dorpshart 3 te 2870 Puurs.